Middage
Baconruller
Ingredienser: 4 pers. ca. 3/4 kg kartofler 2-4 porer 3/4 tsk salt ca. 3 - 5 dl hønsebouillon BACONRULLER 400g hakket oksekød 200g hakket flæskekød 1 æg 2 mellemstore kogte kartofler ca. 1 dl. fløde 1 tsk salt peber 8 skiver vaccumpakket bacon |
Fremgangsmåde Skær de skrællede kartofler i meget tynde skiver. Skær porrene i 1 cm brede stykker. Læg begge dele i et velsmurt ildfast fad og hæld bouillon over. Evt. også lidt salt, afhængigt af hvor salt bouillonen er. Dæk fadet med folie, og sæt det ien varm ovn ved 200g i ca. 30 min. Tilbered baconrullerne imens. Ælt kødet med æg, mosede kartofler og så meget fløde, at farsen er ret fast. Tilsæt krydderier. Form farsen til 8 aflange ruller og læg en baconskive uden om hver. Fjern folien fra fadet og læg baconrullerne over med sammenføjningen nedad. Sæt atter fadet i ovnen i 35 min. til rullerne er gennemstegt og bacon gyldent. Dryp af og til med væden i fadet. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:03 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |