Middage


Baconruller




Ingredienser:
4 pers.
ca. 3/4 kg kartofler
2-4 porer
3/4 tsk salt
ca. 3 - 5 dl hønsebouillon

BACONRULLER
400g hakket oksekød
200g hakket flæskekød
1 æg
2 mellemstore kogte kartofler
ca. 1 dl. fløde
1 tsk salt
 peber
8 skiver vaccumpakket bacon

Fremgangsmåde
Skær de skrællede kartofler i meget tynde skiver. Skær porrene i 1 cm brede stykker.
Læg begge dele i et velsmurt ildfast fad og hæld bouillon over. Evt. også lidt salt,
afhængigt af hvor salt bouillonen er. Dæk fadet med folie, og sæt det ien varm ovn
ved 200g i ca. 30 min. Tilbered baconrullerne imens. Ælt kødet med æg, mosede kartofler
og så meget fløde, at farsen er ret fast. Tilsæt krydderier. Form farsen til 8 aflange
ruller og læg en baconskive uden om hver.
Fjern folien fra fadet og læg baconrullerne over med sammenføjningen nedad.
Sæt atter fadet i ovnen i 35 min. til rullerne er gennemstegt og
bacon gyldent. Dryp af og til med væden i fadet.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:03

Sidst Redigeret:
2-2-2021



382