Middage
Fiskefarsbrød med Torskerogn
Ingredienser: 500 g. færdigrørt fiskefars 1 lille ds. Torskerogn 1 æg Lidt kogt broccoli ½ rød peber i små tern |
Fremgangsmåde Smør et ildfast fad med lidt margarine. Mos eller blend torskerogn. Rør det sammen med fiskefarsen, ægget røres i. Halvdelen af farsen kommes i et ildfast fad, herpå lægges broccoli og peber,resten af farsen lægges ovenpå. Bagetid i ovn : 200°C i 30 min. Hertil serveres kogte kartofler og stuvet spinat. Eller: Revne gulerødder m. citronsaft, rosiner, agurker anrettet som en sol. Man starter med gulerødder yderst, så agurker og til sidst rosiner i midten. (Gulerødderne presses i en randform og vendes ud.) |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:03 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |