Middage
Kompot af pærer, druer,tyttebær
Ingredienser: 250 g blå druer 150 g tyttebær 2-3 pærer 400g 2 dl rødvin 2 spsk citronsaft 1 dl sukker 1 valnøddestort stykke skrællet ingefærrod |
Fremgangsmåde Flæk de vaskede druer og fjern kernerne. Bland rødvin med citronsaft, sukker og ingefær og kog lagen i 5 min. Frisk ingefæren op og gem den. Skræl pærerne, skær dem i smalle både uden kernehus og lad dem simre i rødvinslagen i 4-5 min. Tag dem op med en hulske, læg dem i en skål og bland dem med druerne. Lad tyttebærrene simre i lagen i 2-3 min, tag den op med hulske og bland dem med pærer og druer. Skær ingefæren i små bitte terninger, kom dem ved lagen, kog i 10 min. og hældden hede lage over frugterne. Lad kompotten blive kold. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:04 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |