Middage
Koteletter i karry med ananas. Lene's
Ingredienser: 4 koteletter (ca.1 cm tykke) 75 g margarine 1 ½ spsk. Madras karry ½ l. piskefløde 1 ds. ananasringe med saft 1 tsk salt 2½ spsk Marizenamel |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fremgangsmåde 1. Brand karryen af i margarinen og lad den bruse af. 2. Svits koteletterne 2 min. på begge sider i karrymassen. 3. Tag koteletterne op og kom dem i et ildfast fad 4. Svits nu ananasringene på begge sider i karryblandingen og kom dem i det ildfaste fad til koteletterne. 5. Kom lidt af den kolde ananassaft i et glas og udrør marizenamelet heri 6. Kog panden af med piskefløden og tilsæt den til koteletterne. 7. Tilsæt herefter resten af ananassaften, salt og den udrørte marizenamel. 8. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min ved 200 C°. Serveres med ris. Ris:
Vask risen Bring vand og salt i kog i en gryde med låg. Kom risene i og skru ned for blusset så det hele kun simre koger - kom låget på igen Kog i 12 min Tag gryden af blusset og lad den stå i 12 min Risene er færdige og løsnes med en ske. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:04 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |