Middage
Super Kylling
Ingredienser: Krydderierne giver en guddommelig smag. 1 stor kylling (1500 g ) 2 fed hvidløg (Stort) Paprika (Rosen) Knorr Aromat Knorr Klassisk fransk krydderiblanding Salt og peber Fedtstof - smør eller olie 1 kg. kartofler |
Fremgangsmåde 1. Kyllingen deles i 4 stykker. 2. Ét fed hvidløg presses og fordeles over kyllingestykkerne. 3. Paprika og de 2 Knorr krydderier drysses over sammen med en smule salt og peber. 4. Et par smørklatter fordeles over stykkerne - eller et per dråber olie. 5. Kyllingestykkerne lægges i en bradepande stilles i ovnen under en tændt grill. 6. Grilles indtil skindet tager farve. 7. Ovnen stilles på 180 C° og stykkerne steger videre i 45 min. 8. Til slut en hurtig tur under grillen. 9. Dryp ofte med stegeskyen. Kartoflerne vaskes grundigt og skæres i både, lægges i en bradepande og steger sammen med kyllingen i 45 min.. Kartoflerne drysses med et presset hvidløgsfed , salt og peber Servering :Serveres med kartoflerne og grøn salat, med en syrlig dressing |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:04 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |