Middage
Kylling Østrigsk Paprika
Ingredienser: 1 stor kylling 3 mellemstore løg 25 g smør 1 spsk mild paprika 2-3 fed hvidløg 2 grønne peberfrugter 1 tsk kommen 2 spsk konc. tomatpuré 3 dl bouillon 1 dl creme fraiche salt båndspaghetti grøn salat |
Fremgangsmåde Del kyllingen i portionsstykker. Hak løgene groft og svits dem i smørret. Drys paprika og presset hvidløg over. Tilsæt de grofthakkede grønne peberfrugter, kommen, tomatpuré og bouillon. Lad det koge småt et par minutter, inden kyllingestykkerne lægges i. Lad retten snurre ved svag varme, til kyllingekødet er mørt. Rør creme fraichen i og smag retten til. Server med friskkogt båndspaghetti og gerne grøn salat |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:04 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |