Middage
Fyldt Lammekølle med græske kartofler
Ingredienser: 1 lammekølle 150-200 gr. Pr. Pers. Fyld 3 fed hvidløg hakket 4-5 finthakkede vinblade 50 g. feta lidt olivenolie 1 kvist bladpersille 2 spsk. Rødvin saft af 1 citron peber og. evt. Salt 1 kvist dild 1 tsk. mynte 1 tsk .oregano |
Fremgangsmåde 1. Lammekøllen bredes ud og fyldet, der er blandet til en fars, lægges indeni. Køllen rulles og snøres. 2. Bed evt. Slagteren om et elastisk net, der lige kan krænges over køllen. 3. Smøres med citronsaft, olivenolie, oregano og peber udvendigt. 4. Lægges i en passende bradepande og sættes i ovnen ved 230 C°. 5. Efter 15 min. skrues der ned til 180C°. 6. Køllen steger 1½-2 timer alt efter størrelse |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |