Middage
Nakkekoteletter i fad
Ingredienser: Ca. 12 nakkekoteletter Panering 1 blomkål 2 ds. Flåede tomater 450 g. champignon 2 kopper fine ærter 1 l. piskefløde 4 spsk. maizenamel 2 tsk. salt peber Kartofler |
Fremgangsmåde 1. Nakkekoteletterne paneres og steges på panden. 2. Blomkål koges og skæres i små stykker. 3. Champignon svitses på panden 4. Kom de stegte koteletter i ovnens bradepande, tilsæt de små stykker blomkål sammen med flåede tomater, svitsede champignon og ærter. 5. maizenamel opløses i lidt fløde tilsæt salt, peber og kulør. Hæld det over koteletterne. 6. Hæld til sidst resten af fløden over og sæt retten i ovnen ved 200°C i 45 min. 7. Server hasselback-kartofler til evt. også flute og grøn salat. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |