Middage
Pasta og Pastasauce
Ingredienser: Pasta 6 pers. 500 g. frisk pasta 3 spsk. friskhakkede krydderurter, f.eks. persille, purløg og estragon. Pastasauce 5 dl. piskefløde 1 spsk. sennep 100 g. soltørrede tomater eller 150 g. ristede bacontern Peber 500 g. frisk spinat eller 200 g. frossent hel spinat |
Fremgangsmåde Pastasauce Kog fløden ind på pande til halv mængde. Tilsæt sennep og soltørrede tomater. Bruges bacontern, ristes de først på panden, og fedtet hældes fra. Smag til med peber (ikke salt, da de soltørrede tomater er meget salte). Spinaten vendes i saucen og koger derefter ca. 2 min. Pasta Kog pastaen i vand med salt og olie 2-3 minutter. Vend til sidst pasta og krydderurter i pastasaucen og server med grill-kød |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |