Middage
Dansk Pizza
Ingredienser: (Noget anderledes end Italiensk Pizza - GOD- 4 bageplader) Dej: 60 g. gær 8 spsk. vand 1000 g. mel 2 tsk. salt 400 g. margarine 8 æg Fyld: 4 løg 4 fed hvidløg, knust 200 g. margarine 1600 g. hakket oksekød 6 dl. tomatpure' 4 tsk.. salt 4 knsp. peber 4 tsk.. tørret timian/oregano 16 tomater 800 g. mild ost (½ mozarella og ½ Cedar) |
Fremgangsmåde 1. Gær røres ud i lunken vand, salt tilsættes. 2. Margarine smuldres i melet, gær og æg tilsættes. 3. Det æltes godt sammen, og dejen stilles til hævning,i 20 min, imens kan fyldet tilberedes 4. Svits løget gyldent i margarine. 5. Kødet tilsættes og brunes, tomatpuré og krydderier kommes ved. 6. Dejen deles i 2 kugler, der hver især rulles ud og kommes i 2 smurte forme. 7. Fyldet lægges på bundene, tomatskiver over, sidst ost i skiver. 8. Bages midt i ovnen, til osten er smeltet, og pizzaen er lysebrun i kanten. Ovn: 200 C° i 25 min. Serveres varm. Denne opskrift er virkelig "dansk" - masser af fyld. Man kan fint nøjes med det halve fyld. Synes man ikke rigtig om bunden kan den erstattes med pizzabundeopskriften, som findes andet sted i denne samling. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |