Middage
Steg som vildt Inger's
Ingredienser & Fremgangsmåde: Nakkesteg u/svær, svinekam u/svær eller kalvetykkam 250 g. pr. person 4 pk. Bacon 1 glas ribsgelé En bradepande beklædes med skiveskåret bacon, hvorpå stegen lægges og pakkes ind i bacon. Sættes i en 250º ovn til baconen er sprød ca. 15 min Tyk vildtsovs: 2 dl mel margarine ca. 1 l mælk ca. 1 glas ribsgelé Opbagt sovs. Sovsen skal være tyk som grød. Hældes over stegen, så den er helt dækket, og videresteger i ca. 2 timer ved 200º Færdig sovs! Det overskydende sovs i bradepanden sies og lidt kartoffelvand tilsættes .Skyen smages til med ribssaft eller tyttebærsyltetøj. Jævnes |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |