Middage
Mørbrad Marineret
Ingredienser: "Og jeg siger bare, at det smager!" skriver Christensen fra Ringsted om sin mørbradret, der er praktisk til sammenskudsgilder, skovture og mange andre anledninger. Ingredienser 4 pers.: 2 svinemørbrad smør salt, peber lidt vand Marinade af: 2-3 dl olie salt, peber revet skal af en usprøjtet citron 3-4 fed hvidløg. |
Fremgangsmåde Kødet gøres i stand, krydres og brunes i en gryde. Lidt vand hældes ved og kødes steger færdigt under låg. Det køles af og skæres i ½-1 cm tykke skiver. Marinaden piskes sammen af olie, salt, peber, citronskal og rigeligt presset hvidløg. Den hældes over kødskiverne, og retten stilles i køleskab til næste dag. Hertil salat og brød. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |