Middage


Svinemørbrad med asparges og pasta




Ingredienser:
4 Pers:

2 pæne svinemørbrad
salt
peber
2 pk.Pasta - gerne chilipasta
2 bundter friske grønne asparges
90 g smør
2 spsk. friske salvieblade
2 spsk. friske oreganoblade
2 spsk. friske merianblade
½-1 dl vand
saften af ½ citron
Danpo ost eller, flager af parmesan

Fremgangsmåde
Svinemørbrad pudses af og skæres 5-6 cm tykke skiver. Hver skive sættes på skærefladen og trykkes lidt sammen.
Bøfferne brunes godt af i smør,lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber.
Sættes i en 200 grader varm ovn 12 min.

Pasta - gerne chilipasta koges al dente.

Asparges halveres på langs og koges eller dampes, til de næsten møre. Dryppes godt af.

Krydderurtesmør:

Hak krydderurterne. Kom smør, peber og krydderurtebladene i en gryde over jævn varme
og lad det stege 4-6 min., eller til smørret er gyldenbrunt. Tilsæt vand, lad det bruse op.
Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft.

Læg de varme asparges på friskkogt pasta i et fad og fordel kryddersmørret over.
Ost øvers og sæt fadet i ovnen til osten er smeltet. Serveres med mørbradbøfferne ved.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:06

Sidst Redigeret:
4-2-2021



233