Middage
Svinemørbrad med asparges og pasta
Ingredienser: 4 Pers: 2 pæne svinemørbrad salt peber 2 pk.Pasta - gerne chilipasta 2 bundter friske grønne asparges 90 g smør 2 spsk. friske salvieblade 2 spsk. friske oreganoblade 2 spsk. friske merianblade ½-1 dl vand saften af ½ citron Danpo ost eller, flager af parmesan |
Fremgangsmåde Svinemørbrad pudses af og skæres 5-6 cm tykke skiver. Hver skive sættes på skærefladen og trykkes lidt sammen. Bøfferne brunes godt af i smør,lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber. Sættes i en 200 grader varm ovn 12 min. Pasta - gerne chilipasta koges al dente. Asparges halveres på langs og koges eller dampes, til de næsten møre. Dryppes godt af. Krydderurtesmør: Hak krydderurterne. Kom smør, peber og krydderurtebladene i en gryde over jævn varme og lad det stege 4-6 min., eller til smørret er gyldenbrunt. Tilsæt vand, lad det bruse op. Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft. Læg de varme asparges på friskkogt pasta i et fad og fordel kryddersmørret over. Ost øvers og sæt fadet i ovnen til osten er smeltet. Serveres med mørbradbøfferne ved. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:06 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |