Middage
Chop suey Wokmad med svinekød
Ingredienser: 2 spsk. olie 400 g. svinemørbrad 1 løg 250 g. champignon 2 stilke blegselleri 1 bk. friske bønnespirer Sauce 2 spsk. maizenamel 2½ dl. oksebouillon 1 spsk. soyasauce |
Fremgangsmåde 1. Bland maizenamel, bouillon og soyasauce. 2. Stil det til side. 3. Opvarm en wok over kraftig varme, tilsæt olie og stir-fry kødet 2-3 min. 4. Tag det op. 5. Tilsæt løg og stir-fry 1 min. 6. Tilsæt champignon og selleri; stir-fry 2 min. 7. Kom kødet tilbage i wokken sammen med bønnespirer 8. Tilsæt sauce og bring det i kog Serveres straks med løse ris Tips: Retten kan også tilberedes med råt el. kogt hønse-, kyllinge- eller kalkunkød. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:06 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |