Middage


Chop suey Wokmad med svinekød




Ingredienser:
2 spsk. olie
400 g. svinemørbrad
1 løg
250 g. champignon
2 stilke blegselleri
1 bk. friske bønnespirer

Sauce
2 spsk. maizenamel
2½ dl. oksebouillon
1 spsk. soyasauce

Fremgangsmåde
1. Bland maizenamel, bouillon og soyasauce.
2. Stil det til side.
3. Opvarm en wok over kraftig varme, tilsæt olie og stir-fry kødet 2-3 min.
4. Tag det op.
5. Tilsæt løg og stir-fry 1 min.
6. Tilsæt champignon og selleri; stir-fry 2 min.
7. Kom kødet tilbage i wokken sammen med bønnespirer
8. Tilsæt sauce og bring det i kog

Serveres straks med løse ris

Tips: Retten kan også tilberedes med råt el. kogt hønse-, kyllinge- eller kalkunkød.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:06

Sidst Redigeret:
4-2-2021



355