Middage
Flæskesteg
Ingredienser: 1 kamsteg - ca 45 cm lang ½ l piskefløde mel salt |
Fremgangsmåde Ovnen på 200 g. C. varmluft. Kom steget i et ildfast fad med vand ca 1/3 op langs stegen. Drys ca 1 tsk salt over sværen og gnid den ned mellem rillerne. Steg 2½-3 timer- eller bedre til en kernetemperatur på 63 gC Tages ud og lad den hvile ca 10 min. inden den skæres for Si vandet fra og kom den i en gryde. Tilsæt 3 spsk hvedemel og lad det synke til bunden. Sæt gryden over og pisk til det koger. Kom kulør og piskefløde i og smag til med salt - ca. 3 tsk. Tilbehør: Kartofler Rødkål Franske kartofler Tyttebær syltetøj Evt. brunede kartofler æbler med ribs |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:06 Sidst Redigeret: 16-3-2024 |