Middage


Canneloni




Ingredienser:
2 fade - 12 personer

FYLD:
2 spsk. olivenolie
50 gram finthakket løg
2 fed hvidløg
500 gram hakket oksekød
500 gram hakket spinat
2 spsk smør
5 spsk reven parmesan ost
2 spsk fløde
2 rå æg (lidt pisket)
½ tak. tørret oregano
smages til med salt (ca. ½ -1 tsk.)
friskkværnet sort peber
2 pakker pastaplader

TOMATSAUCE:
4 spsk olivenolie
200 gran finthakket løg
800 gram tomater (friske eller dåse)
1 stor dåse tomatkoncentrat
2 spsk hakket frisk basilikum
2 tsk. sukker
1 tsk.salt
friskkværnet peber

HVID SAUCE:
4 spsk smør
2 spsk mel (Top)
6 dl. mælk
6 dl. piskefløde
2 tsk salt (top)
hvid peber efter smag

Drysses til sidst med parmesan

Fremgangsmåde
Opvarm olivenolie, tilsæt løg og hvidløg - steges til de er møre og klare. Tilsæt spinat, lad den koge væden væk. Hæld det i en skål. 1 spsk smør i gryden, tilsæt kød og brun det uden klumper, tilsæt spinatblandingen, bland resten i. Samges til med salt og peber. Rul kødblandingen ind i pastaplader til ruller.

Tomatsauce i bunden, ruller ovenpå, hvid sause , tomatsauce, permesanost

20 min varmluft 180 g C midterste ribbe eller til osten er smeltet. Hvis retten har stået og er kold 30 min.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:06

Sidst Redigeret:
4-2-2021



260