Middage
Canneloni
Ingredienser: 2 fade - 12 personer FYLD: 2 spsk. olivenolie 50 gram finthakket løg 2 fed hvidløg 500 gram hakket oksekød 500 gram hakket spinat 2 spsk smør 5 spsk reven parmesan ost 2 spsk fløde 2 rå æg (lidt pisket) ½ tak. tørret oregano smages til med salt (ca. ½ -1 tsk.) friskkværnet sort peber 2 pakker pastaplader TOMATSAUCE: 4 spsk olivenolie 200 gran finthakket løg 800 gram tomater (friske eller dåse) 1 stor dåse tomatkoncentrat 2 spsk hakket frisk basilikum 2 tsk. sukker 1 tsk.salt friskkværnet peber HVID SAUCE: 4 spsk smør 2 spsk mel (Top) 6 dl. mælk 6 dl. piskefløde 2 tsk salt (top) hvid peber efter smag Drysses til sidst med parmesan |
Fremgangsmåde Opvarm olivenolie, tilsæt løg og hvidløg - steges til de er møre og klare. Tilsæt spinat, lad den koge væden væk. Hæld det i en skål. 1 spsk smør i gryden, tilsæt kød og brun det uden klumper, tilsæt spinatblandingen, bland resten i. Samges til med salt og peber. Rul kødblandingen ind i pastaplader til ruller. Tomatsauce i bunden, ruller ovenpå, hvid sause , tomatsauce, permesanost 20 min varmluft 180 g C midterste ribbe eller til osten er smeltet. Hvis retten har stået og er kold 30 min. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:06 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |