Middage
NATMAD Gullaschsuppe med gratinerede ostetoasts
Ingredienser: 8-10 personer 500g oksekød i MesterKvalitet i små tern 200 g bacon i tern fra Den gode smag 4 hakkede løg 2 spsk. rosen paprika 2 tsk. stødt spidskommen 2 ds. Bon Appetit hakkede tomater 1½ liter oksebouillon 8 soltørrede tomater i strimler ½ kg kartofler i små tern Salt peber Creme fraiche GRATINEREDE OSTETOASTS: 8-10 skiver toastbrød 100g reven emmentaler 40 g groft hakkede chilinuts fra Trope Snack 2 spsk. persille |
Fremgangsmåde Oksekød, bacon og løg brunes i en stor gryde. Krydr med paprika samt spidskommen, og tilsæt tomat, bouillon og soltørrede tomater. Lad suppen koge for svag varme i 30 minutter. Kom kartofler i små tern ved, og kog i yderligere 20 minutter. Smag suppen til med salt og peber. Drys med hakket persille. Bland revet emmentaler, chilinuts og hakket persille. Fordel blandingen på toastbrødene, og gratiner dem i ovnen under grillen, til osten er gylden. Server de gratinerede ostetoast til den rygende varme suppe. Kom evt. lidt creme fraiche i suppen. TIPS. Suppen kan med stor fordel laves dagen før. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:06 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |