Middage
Svinemørbrad på champignon bund
4-6.pers Ingredienser: 1½-2 stk. svine mørbrad ½ pk. bacontern 500 g. champignon 6 spsk. marizenamel+ 1dl koldt vand 1 l piskefløde 2 tsk. salt peber kulør Tilbehør: Rugbrød eller aspargeskartofler. |
Fremgangsmåde Skær mørbradden i ca. 3-4 cm tykke skiver. Rengør champinnon og skrær dem i skiver på æggedeleren. Smør et ildfast fad og kom de skrivede champignon heri som bund. Placer mørbradskiverne + rå bacon tern ovenpå. Rør "marizena-vandet" ud i fløden, kom kulør, salt og peber i og hæld det over retten. (rør marizenaen ud i 1 dl koldt vand- først vand, derefter marizena så klumper det ikke) Sæt retten i ovnen ved 200g i ca. 45 min. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:06 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |