Fremgangsmåde
CULOTTESTEGEN: Kom
Culottestegen i et stegefad og drys med salt og peber. Krydr med frisk
eller tørret timian og hvidløg i skiver. Fordel margarine eller
smørklatter øverst på stegen.
KARTOFLERNE: Skræl
og skær kartoflerne i tynde skiver. Hak hvidløgene fint. Kom et lag
kartoffel skiver i et ildfast fad og drys med hvidløg, kom endnu et lag
kartoffelskiver over og resten af hvidløgene. Drys salt og peber over
og tilsæt piskefløden
Kom begge dele i ovnen ved 200g og steg ca. 45-50 min. eller til kartoflerne er møre. og stegen har en temp. rød/rosa, 60-65°
RÅ BROCCOLI SALAT:
Del broccolien i små buketter, (stokkene skal ikke bruges). Bland dem med finthakket rødløg, rosiner, og solsikkekerner. Pisk ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over. Stil salaten koldt i mindst 3 timer. Rist baconen sprød, skær den i mindre stykker og drys den over salaten lige før serveringen.
|