Middage


Frikadeller-Helles





Helles Frikadeller

Ingredienser:
500g - ½ hakket svinekød og ½ hakket kalvehød
1 tsk salt
2 spsk. mel
1½ - 2 dl mælk
2 æg
1 spsk løgpulver  --- eller  2½ spsk fint hakket løg (40g)
1/4 tsk peber





Fremgangsmåde
1. Rør først farsen med salt.
2. Derefter kommes de øvrige ingredienser i og røres grundigt.
3. Sættes i køleskab 1 time.
4. Steges i rigelig smør.
5. Dellerne må ikke røre hinanden på panden.


PS! Til boller i karry koges bollerne i vand tilsat salt : 1 tsk. salt til 1 l vand.

PS! LØGPULVER:
 14 g løg svarer til 1 tsk. løgpulver
Et mellemstort løg (40 gr)
svarer til 1 spsk. løgpulver (8 gr).

1 spsk= 3 tsk.





Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:07

Sidst Redigeret:
4-2-2021



269