Middage


Pizza 2019 - Fantastisk bund




Ingredienser:
(4 stk.)

450 g god mel
1½ tsk salt
1 br. 7g =1 spsk. tør-gær 
 -eller 30 g alm gær
325 ml vand


Tomat sauce:
200 g
drænet hakkede dåse tomater med basilikum og oregano
Fremgangsmåde

Bland salt og mel i en skål.
Omrør tørgæren i vandet og tilsæt det til melet til en lind dej.
Del dejen i 4 lige store stykker som sættes tildækket til hævning i mindst 2 timer.

PS! Spæd evt. med lidt mere mel.. Dejen skal være smidig.

Bages i Pizzaovn giver jeg bunden 3 min. uden fyld og derefter 10 min med fyld.

Fyld f.eks:
Hakkede tomater m basilikum og oregano -drænet i en sigte
Hakket oksekød
Pepperoni
Løg
Knust hvidløg i olivenolie
salt
Peber
Mild Dampo eller Klovborg ost
Ceddar ost
Oregano
1 spsk olivenolie

Se hvordan  pizza-dejen laves her :


Tomat-sauce:



Jacob's version: meget sprød
400 g god hvedemel -Tipo
100 g Majsmel
2½ dl vand
30 g. gær eller 2 br. tørgær
1½ spsk. olivenolie
½ tsk salt



Ældre opskrifter på pizza - udgået











Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:07

Sidst Redigeret:
19-7-2021



197