Middage
Pizza 2019 - Fantastisk bund
Ingredienser: (4 stk.) 450 g god mel 1½ tsk salt 1 br. 7g =1 spsk. tør-gær -eller 30 g alm gær 325 ml vand Tomat sauce: 200 g drænet hakkede dåse tomater med basilikum og oregano |
Fremgangsmåde Bland salt og mel i en skål. Omrør tørgæren i vandet og tilsæt det til melet til en lind dej. Del dejen i 4 lige store stykker som sættes tildækket til hævning i mindst 2 timer. PS! Spæd evt. med lidt mere mel.. Dejen skal være smidig. Bages i Pizzaovn giver jeg bunden 3 min. uden fyld og derefter 10 min med fyld. Fyld f.eks: Hakkede tomater m basilikum og oregano -drænet i en sigte Hakket oksekød Pepperoni Løg Knust hvidløg i olivenolie salt Peber Mild Dampo eller Klovborg ost Ceddar ost Oregano 1 spsk olivenolie Se hvordan pizza-dejen laves her : Tomat-sauce: |
Jacob's version: meget sprød 400 g god hvedemel -Tipo 100 g Majsmel 2½ dl vand 30 g. gær eller 2 br. tørgær 1½ spsk. olivenolie ½ tsk salt Ældre opskrifter på pizza - udgået Pizza 2017 Pizza 2013 Pizza Anders- Fantastisk bund Pizza 2015 - Lækker sprød bund Pizza Vores - da børene var små |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:07 Sidst Redigeret: 19-7-2021 |