Middage


Cuvette Langtidsstegt




Ingredienser:
1 cuvette
godt med salt
evt. lidt rosmarin eller hvidløg
smør eller smagsneutral kokosolie til stegning

Fremgangsmåde
1. Rids skindsiden i grove tern og gnid stegen godt med salt (og evt. hvidløg/rosmarin) hele vejen rundt.

2. Brun den kort på en meget varm pande i lidt smør eller kokosolie, så den får en brun stegeskorpe.

3. Opvarm ovnen til 100 grader.

4. Sæt cuvetten i ovnen i et ovnfast fad og steg den, til den har en center temperatur på 50-60 grader.
I min ovn tager det ca. 1 time og 20 minutter.
( i Ny Airfry 51 gC når den skal ud hviler til 68 gC)

5. Tag ud, lad hvile lidt og skær den herefter op. Nyd synet af dit flot stegte kød!

Forslag til middag:

DiningSix favoritmenu
Hovedret
Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo
– Tomat-braiseret kalkun m. paprika & salvie
– Langtidstilberedt oksecuvette med timian
– Salat af årtidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner
Pasta Rigatoni m. pesto, tomat, spinat & mozzarella
– Små ristede kartofler med rosmarin
– Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder


Ny opskrift her




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:07

Sidst Redigeret:
4-2-2021



267