Middage
Cuvette Langtidsstegt
Ingredienser: 1 cuvette godt med salt evt. lidt rosmarin eller hvidløg smør eller smagsneutral kokosolie til stegning |
Fremgangsmåde 1. Rids skindsiden i grove tern og gnid stegen godt med salt (og evt. hvidløg/rosmarin) hele vejen rundt. 2. Brun den kort på en meget varm pande i lidt smør eller kokosolie, så den får en brun stegeskorpe. 3. Opvarm ovnen til 100 grader. 4. Sæt cuvetten i ovnen i et ovnfast fad og steg den, til den har en center temperatur på 50-60 grader. I min ovn tager det ca. 1 time og 20 minutter. ( i Ny Airfry 51 gC når den skal ud hviler til 68 gC) 5. Tag ud, lad hvile lidt og skær den herefter op. Nyd synet af dit flot stegte kød! Forslag til middag: DiningSix favoritmenu Hovedret – Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo – Tomat-braiseret kalkun m. paprika & salvie – Langtidstilberedt oksecuvette med timian – Salat af årtidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner – Pasta Rigatoni m. pesto, tomat, spinat & mozzarella – Små ristede kartofler med rosmarin – Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder Ny opskrift her |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:07 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |