Middage
Koteletter i fad - Nils' mors
Ingredienser: 5-6 gode middagskoteletter æg rasp 1 blomkål 4 ds. flåede tomater 250 g champignon frosne ærter 1 l piskefløde 6 spsk marizenamel 2tsk salt kulør |
Fremgangsmåde Kog blomkålen mør - 10 min. i kogt vand Paner koteletterne i rasp og steg dem lidt på hver side. Læg dem i et stort ildfast fad. Svits skiveskåren champignon og drys dem med lidt salt og peber. Kom det over koteletterne. Skær blomkålen i stykker og tilsæt dem sammen med de flåede tomater. Tilsæt ærterne. Drys 2 tsk salt over det hele. Kom lidt fløde i et krus + 6 tsk marizena-mel. Rør marizenaen ud heri. Tilsæt lidt kulør og kom det over i fadet med koteletterne. Tilsæt resten af fløden Sættes i ovnen ved 200 g C 3/4 -1 time Serveres med hassel-bach-kartofler. eller disse kogte kartofler med olie og timian + ost 30min v. 200 gC |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:07 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |