Middage


Koteletter i fad - Nils' mors




Ingredienser:
5-6 gode middagskoteletter
æg
rasp
1 blomkål
4 ds. flåede tomater
250 g champignon
frosne ærter
1 l piskefløde
6 spsk marizenamel
2tsk salt
kulør


Fremgangsmåde

Kog blomkålen mør - 10 min. i kogt vand
Paner koteletterne i rasp og steg dem lidt på hver side.
Læg dem i et stort ildfast fad.
Svits skiveskåren champignon og drys dem med lidt salt og peber.
Kom det over koteletterne.
Skær blomkålen i stykker og tilsæt dem sammen med de
flåede tomater. Tilsæt ærterne.
Drys 2 tsk salt over det hele.
Kom lidt fløde i et krus + 6 tsk marizena-mel. Rør marizenaen ud heri.
Tilsæt lidt kulør og kom det over i fadet med koteletterne.
Tilsæt resten af fløden

Sættes i ovnen ved 200 g C  3/4 -1 time


Serveres med hassel-bach-kartofler.
eller disse kogte kartofler
med olie og timian + ost
30min v. 200 gC







Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:07

Sidst Redigeret:
4-2-2021



213