Middage
Lammekrone
Ingredienser: 2 pers - 4 ben Lammekrone 4 ben Olivenolie 3 Hvidløgsfed Timian Salt Peber Kartofler Jensens Whiskysauce |
Fremgangsmåde Forvarm ovnen til 200 gC. Pres 4 fed hvidløg i noget olie. Gnid det ind i lammekronen og drys med salt og peber. Lad det stå 10 min. Skær kartoflerne i både og læg dem i en skål. Hæld olie, salt og timian over. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Drys lammekronen med timian og sæt den i ovnen sammen med kartoflerne i 25 min. Tag lammekronen ud og pak den ind i staniol og dæk med viskestykker. Lad lammekronen trække 10 min. Lad kartoflerne blive i den slukkede ovn. Brug lammesaften ved serveringen Lav whiskysaucen og server. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:08 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |