Middage
Kartofler Dobbeltbagte
De lækre dobbeltbagte kartofler med ost og bacon kan spises både som tilbehør eller som hovedret med salat og brød Ingredienser: (cirka 4 personer) 6 mellemstore bagekartofler 3 spsk creme fraiche 150 gram revet cheddar 1 pk tulip Bacon-tern 1 spsk frisk, hakket timian Salt og peber |
Fremgangsmåde Vask kartoflerne grundigt og bag dem møre. De skal have cirka en time ved 200 grader. Steg bacontern sprød - gem lidt til pynt. . Halver kartoflerne og udhul dem med en ske. Mos indmaden fra kartoflerne og bland med creme fraiche, bacon-tern og halvdelen af cheddarosten, timian og salt og peber. Læg kartoffelskallerne på en bageplade og fordel mosen i skallerne. Top af med det sidste ost og bag i 15 minutter ved 200 grader. Pynt med bacon og evt. frisk timian, og server som tilbehør eller som hovedret med salat og brød. Se video |
Sidst Uploadet: Saturday April 13 2024 17:45:42 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |