Middag
Cuvette med Rødvinssovs
Ingredienser: Cuvettesteg ca 1500g Bagekartofler Flütes Salat: Tomat, Agurk, Radise, Champignon Cremefraise-dressing: ½ l cremefraise 1 fed hvidløg 1 tsk salt lidt peber Ristede Champignon med løg Hvidløgssmør: 1 pk smør 1 fed hvidløg Rødvinssovs: 150 g margarine Sky fra bruning af stegen 0,5 l boullion 1 dl rødvin 2 dl fløde 3 spsk. mel 1 tsk salt Kulør |
Fremgangsmåde Brun stegen på alle sider i en tykbundet gryde. Krydr med salt og peber. Kom stegen over i et ildfast fad Sovsen: I gryden hvor stegen blev brunet kommes ½ l boullion + rødvin og fløde + mel. Kog op og tilsæt salt og kulør. Stegen krydres efter smag Kom bagekartofler i sølvpapir med lidt groft salt og kom dem ind i 200 g C varm ovn og giv dem 1 time og 10 min.. Efter ca 25 min kommes stegen ind og steger ca 45 min til kødet har en kernetemperatur på 60-65 g C De sidste 10 min kommes Flütes ind. Hvidløgssmør: smør og hvidløg blandes. Rengør champignon og skær dem i skiver. Skær et løg i kvarte skiver og steg begge dele på pande med salt og peber. Serveres til kødet Bland cremefraise-dressing og lav salaten |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:08 Sidst Redigeret: 11-5-2022 |