Middag
Kebab - min favorit
Ingredienser: 1 stk Rulle-Kebab 935 Kcal 125-150 g Lammecoulotte Fyld: 30 g spidskål 30 g gulerod 75 g tomat 50 g agurk 20 g rødløg få klatter chili-olie Dressing 1 dl. af denne dressing pr. portion ½ l cremefraiche 18% 1 spsk citronsaft 1 tsk. salt 1 br. oregano Chiliolie 4 spsk tørrede chiliflager 4 spsk vand 1 spsk tomatpure 1 dl olivenolie 0,5 tsk salt Fladbrød:ca 140 g pr stk - 4 stk 0.5 pk. gær 175 ml vand 1 tsk. salt 2 spsk. olie 325 gmel |
Fremgangsmåde CHILIOLIE: Kom chiliflager og vand i en gryde, og varm det op. Tilsæt tomatpuré og olivenolie samt lidt salt, og tag gryden af varmen. Opbevares i køleskabet. i 1 mdr Fladbrød: Kom lunkent vandet i en røreskål og tilsæt gæren. Rør til gæren er opløst. Tilsæt sukker, salt, olie og derefter mel lidt af gangen mens du rør. Lad dejen hvile i 20 minutter. Form dem til 4 lige store boller (140 g) og sæt dem i køleskabet i en time (kom eventuelt lidt oliven olie ovenpå så de ikke klistre sammen). Kom lidt mel på bordet og rul bollerne flade med en kagerulle så de bliver runde. Steg fladbrødene på en pande på begge sider til de er let gyldne. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:08 Sidst Redigeret: 17-8-2022 |