Middag


Mørbrad med champignon sauce




Ingredienser:

1  mørbrad

400 g brune champignon
1 løg i små tern
2,5 dl grøntsagsboullion
5 dl fløde
3 spsk. marizena mel
kulør
1 tsk salt



Fremgangsmåde
Brun mørbraden på en pande i margarine og krydr med salt ob peber.
Kom den i et ildfast fad.
Svits løg og champignon i kvarte på panden.
Rør marizena ud i noget af fløden
Tilsæt grøntsagsboullion og fløde + marizena.
Tilsæt salt og kulør og lad det hele koge op.

Kom det over mørbraden.

Opvarm ovnen til 200g.C.
Sæt fadet i den varme ovn i præcis 18 min.
Tag fadet ud og lad det hvile 10 min.

Skær mørbraden i passende stykker ved serveringen.






Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:08

Sidst Redigeret:
13-32-2023



94