Middag


Burger Mikkels




Ingredienser:

Hakket Oksekød - 165g pr burger

Brioche Bugerboller

Bacon stegt

Iceberg-salatblad
Tomat skiver
Agurk skiver
1 skv. løg

Skiver a Hvid Ceddar Ost og
 Mild 45+ Ost

Dressing:
238 g Mayonnaise - 1 pose
20 g Ketchup
1/4 hætte Citronsaft
1 tsk Sukker
1/4 tsk Bernaice-essens
16 g Bacon fedt
Peber fra kværn
Salt fra Kværn







Fremgangsmåde:

Steg Bacon-skiver i micro-ovn. 7 min. og gem fedtet.

Icebergsalat blade
Tomat og Agurk i tynde skiver
rå løg 1 tsk pr burger

Hakket Oksekød formes til 1 cm tykke bøffer a 165 g
Drys med groft salt og ælt bøfferne.
Tryk dem flade til ca 10 cm i diameter.

Krydr bøfferne på begge sider med groft salt og peber.

Kom
Brioche Bugerboller i varm ovn 8 min.

Steg bøfferne på begge sider let til der kommer rød saft op - 6 min.ialt
Vendes efter 3 min. og 1.30 min senere kommes ost på - læg låg på til osten er smeltet.

Smør en overbolle og en underbolle med dressingen,
Kom salatblad på + bøf
Agurk
Tomat
bacon
1 tsk rå løg eller 1 skv. løg.








Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:08

Sidst Redigeret:
15-3-2023



156