Middag
Pastasalat med Spinat, soltørrede tomater og feta
Ingredienser: Pastasalat 250 g pasta (ukogt vægt) 250 g cherrytomater 2 håndfulde babyspinat Marinade 80 g soltørrede tomater i olie (vægt uden olie) 3/4 dl oliven olie (brug også gerne olien fra de soltørrede tomater) 1 håndfuld persille, finthakket 1 håndfuld basilikum, finthakket 1 fed hvidløg, revet eller presset 100 g feta ½ tsk Salt Peber |
Fremgangsmåde Marinade Bland alle ingredienserne til marinaden, smuldr fetaen heri og rør det godt sammen. Smag marinaden til med salt og peber og stil den til side. Pastasalat Kog pastaen som beskrevet på posten og skyl derefter i rigeligt koldt vand. Lad pastaen dræne og tørre i en sigte. Bland pastaen med marinaden i en stor skål, og vend derefter de halverede tomater og spinaten heri. Sørg for at blande det hele godt sammen, så marinaden bliver fordelt i hele salaten. Anret i en tallerken og opbevar evt. på køl hvis ikke salaten skal serveres med det samme. Tag den ud 15-20 min. inden den skal serveres. Opskrift |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:09 Sidst Redigeret: 14-11-2023 |