Middag
Pasta - PENNE ALL’ARRABBIATA (Penne med stærk chilisauce)
Ingredienser: PENNE ALL’ARRABBIATA 3 fed hvidløg 2-4 små peperoncini (tørrede chilipebre) - eller 1 frisk chili i tynde skiver – eller ½ spsk tørrede chiliflager) 2 spsk. olivenolie 1 stk. dåse hakkede Mutti-tomater 1 tsk. salt 400 g penne 0.5 bdt. bredbladet persille |
Fremgangsmåde Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl chilierne. Svits begge dele i olie i en dyb pande i et par minutter, uden at de tager farve. Tilsæt hakkede tomater og salt, og lad det simre i 15-20 minutter. Kog imens pastaen al dente efter pakkens anvisninger, og gem mindst 1 dl af kogevandet. Afdryp pastaen i et dørslag, og bland den med tomatsaucen. Smag til med salt, og spæd evevntuelt med lidt af det gemte kogevand til ønsket konsistens. Skyl og hak persillen. Servér pastaen i dybe tallerkener med et drys persille. Opskrift |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:09 Sidst Redigeret: 17-11-2023 |