Pålæg
Leverpostej Buster's
Ingredienser: 3 kg Lever - 12 forme a' 9 dl. : PS! 10 l gryde kan rumme denne portion. 3 kg. (6 pk.) hakket lever 2,454 kg. (5 pk.) hakket spæk 354 g løg - (8,85 spsk/69g. Løgpulver) 15 tsk. salt 2,1 tsk. peber 13,5 dl. sødmælk 13,5 dl. vand = (vand + spæk kogt sammen = "Suppen" ) 9 æg 270 g mel 135 g svinefedt eller margarine - svinefedt i margarinepakker _______________________________________________________________________________- |
Opskrift til ½ kg lever: 500 g lever 409 g spæk 59 g løg - (4,2 tsk/10,95g. Løgpulver - el. 1,47 spsk. Løgpulver) 2.5 tsk salt 0.35 tsk peber 2.25 dl sødmælk 2.25 dl vand 1.5 æg 45 g mel 22.5 g margarine Fremgangsmåde Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "Suppen". Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i. Leveren tilsættes til sidst.. Bages i vandbad 1 time og 20 min v. 200 C°. En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 35 min. v. 200 C°. |
500 g blandet hakket lever og spæk |
Busters 2½ små form a 250g Pr 100g =320 Kcal 1g løg svarer til 0,18 g løgpulver 500 lever og spæk 32.5 g løg - 5,85 g Løgpulver 1,3 tsk salt 0,2 tsk peber 1.24 dl sødmælk 1.24 dl vand 0.8 æg 25 g mel 6.9 g margarine Fremgangsmåde Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "væsken". Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i. Lever og spøk tilsættes til sidst.. Bages i vandbad 1 time v. 200 C°. En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 10 min. v. 200 C°. I kold ovn 1.20 min. Løgpulver: https://madensverden.dk/loegpulver/ Tørgær: 1g gær=0,24 g tørgær https://madensverden.dk/gaer-omregner/ |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:38:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |