Pålæg


Leverpostej Buster's




Ingredienser:

3 kg Lever - 12 forme a' 9 dl. :
PS! 10 l gryde kan rumme denne portion.

3 kg. (6 pk.) hakket lever
2,454 kg. (5 pk.) hakket spæk
354 g løg - (8,85 spsk/69g. Løgpulver)
15 tsk. salt
2,1 tsk. peber
13,5 dl. sødmælk
13,5 dl. vand  = (vand + spæk kogt sammen  = "Suppen" )

9 æg
270 g mel
135 g svinefedt eller margarine  - svinefedt i margarinepakker
_______________________________________________________________________________-

Opskrift til ½ kg lever:

500 g lever
409 g spæk
59 g løg - (4,2 tsk/10,95g. Løgpulver - el. 1,47 spsk. Løgpulver)
2.5 tsk salt
0.35 tsk peber
2.25 dl sødmælk
2.25 dl vand

1.5 æg
45 g mel
22.5 g margarine



Fremgangsmåde

Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "Suppen".
Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i.
Leveren tilsættes til sidst..

Bages i vandbad 1 time og 20 min v. 200 C°.

En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 35 min. v. 200
C°.

500 g blandet hakket lever og spæk
Busters
2½ små form a 250g
Pr 100g =320 Kcal
1g løg svarer til 0,18 g løgpulver

500 lever og spæk
32.5 g løg - 5,85 g Løgpulver
1,3 tsk salt
0,2 tsk peber
1.24 dl sødmælk
1.24 dl vand

0.8 æg
25 g mel
6.9 g margarine

Fremgangsmåde
Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "væsken".
Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i.
Lever og spøk tilsættes til sidst..

Bages i vandbad 1 time  v. 200 C°.

En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 10 min. v. 200 C°.
I kold ovn 1.20 min.

Løgpulver:
https://madensverden.dk/loegpulver/

Tørgær:
1g gær=0,24 g tørgær

https://madensverden.dk/gaer-omregner/




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:38:05

Sidst Redigeret:
4-2-2021



226