Pålæg


Roastbeef - Slagter "Busters"




Ingredienser:
Oksetyksteg er bedre en roastbeef af inderlår

Fremgangsmåde
Bring en gryde i kog og kog roastbeefen 25 min. Brun siderne på panden drys med salt og peber







Eller Langtidsstegt
Ingredienser:
1 stor roastbeef (min vejede lige knap 2 kg)
salt og peber
smør eller kokosolie til stegning
stegetermometer
Fremgangsmåde
1. Brun roastbeefen grundigt på panden i smør eller smagsneutral kokosolie og krydr den godt med salt og peber.
2. Opvarm ovnen til 100 grader (alm. ovn).

3. Læg roastbeefen i et smurt ovnfast fad og steg den i ovnen i 1 time. Skru herefter op til 150 grader og steg roastbeefen til den har en centertemperatur på 50 grader. Min steg fik ca. 20-25 minutter ved 150 og endte med en centertemperatur lidt over 50.

4. Tag ud, lad hvile lidt og skær så lækre skiver af den.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:38:05

Sidst Redigeret:
4-2-2021



181