Pålæg
Roastbeef - Slagter "Busters"
Ingredienser: Oksetyksteg er bedre en roastbeef af inderlår |
Fremgangsmåde Bring en gryde i kog og kog roastbeefen 25 min. Brun siderne på panden drys med salt og peber |
Eller Langtidsstegt |
Ingredienser: 1 stor roastbeef (min vejede lige knap 2 kg) salt og peber smør eller kokosolie til stegning stegetermometer |
Fremgangsmåde 1. Brun roastbeefen grundigt på panden i smør eller smagsneutral kokosolie og krydr den godt med salt og peber. 2. Opvarm ovnen til 100 grader (alm. ovn). 3. Læg roastbeefen i et smurt ovnfast fad og steg den i ovnen i 1 time. Skru herefter op til 150 grader og steg roastbeefen til den har en centertemperatur på 50 grader. Min steg fik ca. 20-25 minutter ved 150 og endte med en centertemperatur lidt over 50. 4. Tag ud, lad hvile lidt og skær så lækre skiver af den. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:38:05 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |