Fremgangsmåde Sværen
skæres ud i strimler og koges i saltet vand i 20 minutter. Tag dem op
og lad dem dryppe af, og læg dem i en bradepande. De må helst ikke
ligge oven på hinanden, men bredes pænt ud. Kom et stykke bagepapir
over.
Steg dem i ovnen i ca. 30-35 minutter ved 200 grader (alm.
ovn) til de er gyldne og sprøde. Undervejs hældes afsmeltet fedt fra
bradepanden.
Lad sværene dryppe af på fedtsugende papir og drys dem med salt evt. iblandet lidt pulveriserede laurbærblade og nelliker.
Sværene holder sig sprøde i flere dage, hvis de opbevares i en lufttæt beholder. De kan varmes op i en lun ovn inden servering.
https://www.dr.dk/mad/opskrift/flaeskesteg-i-sous-vide?fbclid=IwAR1KM0oW9xf7yY08Q4RMBTIFP-nWcNmNq3e9KT3DptVFe27kZUErN-OzIXU
|