Pålæg


Flæskesvær




Ingredienser:

Sværen fra kamstegen

Fremgangsmåde
Sværen skæres ud i strimler og koges i saltet vand i 20 minutter. Tag dem op og lad dem dryppe af, og læg dem i en bradepande. De må helst ikke ligge oven på hinanden, men bredes pænt ud. Kom et stykke bagepapir over.

Steg dem i ovnen i ca. 30-35 minutter ved 200 grader (alm. ovn) til de er gyldne og sprøde. Undervejs hældes afsmeltet fedt fra bradepanden.

Lad sværene dryppe af på fedtsugende papir og drys dem med salt evt. iblandet lidt pulveriserede laurbærblade og nelliker.

Sværene holder sig sprøde i flere dage, hvis de opbevares i en lufttæt beholder. De kan varmes op i en lun ovn inden servering.

https://www.dr.dk/mad/opskrift/flaeskesteg-i-sous-vide?fbclid=IwAR1KM0oW9xf7yY08Q4RMBTIFP-nWcNmNq3e9KT3DptVFe27kZUErN-OzIXU




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:38:06

Sidst Redigeret:
4-2-2021



246