Syltning
Syrensaft
Ingredienser: 3 økologiske citroner 40 klaser syrenblomster 1,8 kg sukker 60 g citronsyre 2½ l kogende vand ¼ tsk Atamon |
Fremgangsmåde Vask citronerne grundigt, og skær dem i skiver. Læg blomsterne i en stålskål sammen med sukker, citronsyre og citronskiverne. Hæld det kogende vand over, og rør et par gange i det så sukkeret bliver opløst. Bland Atamon i lidt af den varme saft, og tilsæt det til blandingen. Dette giver en bedre konservering. Skal saften ikke opbevares i længere tid, så spring Atamon over. Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad den stå på køl i 3 -5dage. Si saften, og hæld den på rene, skoldede flasker. Opbevar saften i køleskabet. OBS!. Tag citronerne op efter et par dage, så bliver den ikke helt så bitter. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 09:44:57 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |