Salater


Cæcar Salat




Ingredienser:
4 pers:

Blade af salat- f.eks spinat

75g Karolines Køkkens Pasta- & gratineringsost 30%

Ostechips:
75g Karolines Køkkens Pasta- & gratineringsost 30%


Croutoner:
100g Franskbrødsbidder
Olivenolie
1 lille fed hvidløg

Dressing:
2 æggeblommer
4 spsk Olivenolie
1½ spsk citronsaft
1 lille fed hvidløg
1 tsk Dijonsennep
1/4 tsk Groft Salt
Friskkværnet peber


Fremgangsmåde
Dressing:
Kom æggeblommer, olie og de øvrige ingredienser i en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 1 min. - eller til den er lys og cremet.

Stil dressingen tildækket i kølrskabet i ca. 15 min. og smag til.

Varm ovnen op til 200 g - traditionel ovn.

Ostechips:
Fordel 12 små portioner ost (ca. 1 spsk.) på en plade med bagepapir. Hver portion skal spredes godt ud.

Bag ostechipsene ca. 6 min. midt i ovnen til de er lyse og gyldne i farven

Croutoner:

Smør brødene medknust hvidløg. Skær det i små terninger og kom dem  på en plade med bagepapir. Kom olivenolie over og sæt o ovnen ca. 10 min. Vend af og til.

Salaten:
Anret salatbladene i store dybe tallerkener - riv evt. de største salatblade i mindre stykker. Fordel ostechips, croutoner, ost og lidt dressing på salaten. Server sammen med resten af dressingen.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 10:16:39

Sidst Redigeret:
4-2-2021



261