
Ingredienser
-
Bund:
- 250 g æggehvider
- 140 g melis
- 35 g mel
- 80 g flormelis
- 250 g kokos
- 500 g piskefløde
- 250 g hvid chokolade
- 1 l fløde
- 13 blade husblas
- 300 g eksotisk frugtpuré
- 300 g melis
- 300 g æggeblommer
- 200 g fløde
- 200 g mørk chokolade
Chokocreme:
Mousse:
Ganache:
Fremgangsmåde
-
Bund:
- Pisk hvider og melis.
- Vend mel, flormelis, kokos i.
- Sprøjt ud i ringe, også op ad siden.
- Bages ved 160 grader i ca. 15 min.
- Kog fløde, tilsæt chokoladen.
- Afkøl.
- Pisk let og hæld cremen på bunden.
- Pisk æggeblommer og sukker.
- Smelt husblas og kom den i pureen.
- Smelt husblas i pureen og tilsæt denne.
- Tilsæt letpisket fløde.
- Hæld i til kanten.
- Toppes med ganache og frugter
Chokocreme:
Mousse:
Noter
Antal visninger: 46
Fil sidst redigeret:08.04.2025 20:23
Fil uploadet til serveren:08.04.2025 20:23
Fil uploadet til serveren:08.04.2025 20:23
Opskrift første gang oprettet: 08.04.2025 20:15