Æble - Bagt med Kanel og med Flødeskum

Kategori: Dessert
Æble - Bagt

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Vask æblerne og udhul dem (gøres nemmest med en kartoffelskræller).
  2. Fjern kerner og æblehus, uden at lave hul nederst i æblerne
  3. Bland smør med farin, kanel og mandler.
  4. Fyld æblerne med kanelfyldet
  5. Bag æblerne 25-30 minutter i ovnen v. 125 grader varmluft (eller 15 minutter v. 150 grader varmluft).Æblerne kan også bages 3-4 minutter i mikrobølgeovnen.
  6. Æblerne er færdige, når de er gennembagte og toppingen er sprød. Pas på at æblerne ikke branker på toppen.
  7. Servér de bagte æbler lune med flødeskum eller vaniljeis til.

Noter

https://nogetiovnen.dk/bagte-aebler-med-kanel-farin-og-mandler-nemt-og-laekkert/

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 45
Fil sidst redigeret:08.04.2025 18:18
Fil uploadet til serveren:08.04.2025 18:19
Opskrift første gang oprettet: 08.04.2025 15:36