Æblekage Birthe's

Kategori: Kage
Æblekage Birthe

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Gør margarinen meget blød el. smelt den helt.
  2. Bland de andre ting i og rør indtil det er helt jævnt.
  3. Denne mængde passer til et tærtefad som skal smøres inden dejen kommes i.
  4. Herefter lægges æblebåde over (trykkes lidt ned).
  5. Til sidst drysses med en blanding af perlesukker og kanel.
  6. Bages ved 220 g i 35 min.
  7. Hvis du tager dobbelt portion, så passer det med en bageform ca. 25 x 35 så passer det også lige med et stykke bagepapir, så der ikke er nogen rengøring bagefter.
  8. Så vil jeg anbefale at sætte temperaruren lidt ned og bage lidt længere.
  9. Det er sikkert også godt med andre frugter.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:08.04.2025 18:47
Fil uploadet til serveren:08.04.2025 18:47
Opskrift første gang oprettet: 08.04.2025 18:47