
Ingredienser
- 150 g mel
- 50 g margarine
- 2 tsk bagepulver
- 150 g sukker
- 2 dl mælk
- Æblebåde
- Perlesukker
- Kanel
- Cremefraise
Fremgangsmåde
- Gør margarinen meget blød el. smelt den helt.
- Bland de andre ting i og rør indtil det er helt jævnt.
- Denne mængde passer til et tærtefad som skal smøres inden dejen kommes i.
- Herefter lægges æblebåde over (trykkes lidt ned).
- Til sidst drysses med en blanding af perlesukker og kanel.
- Bages ved 220 g i 35 min.
- Hvis du tager dobbelt portion, så passer det med en bageform ca. 25 x 35 så passer det også lige med et stykke bagepapir, så der ikke er nogen rengøring bagefter.
- Så vil jeg anbefale at sætte temperaruren lidt ned og bage lidt længere.
- Det er sikkert også godt med andre frugter.
Noter
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:08.04.2025 18:47
Fil uploadet til serveren:08.04.2025 18:47
Fil uploadet til serveren:08.04.2025 18:47
Opskrift første gang oprettet: 08.04.2025 18:47