And Langtidsstegt. Dansk Landand 3,6 kg

Kategori: Middag
And Langtidsstegt. Dansk Landand 3,6 kg

And 2021 & 2022 Langtidsstegt

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom svesker - æbler i den rengjorte and.
  2. Hals og vinger + svesker og æble kommes i en gryde, dækkes med vand og koger mindst 1 time til fond.
  3. Den rengjorte and kommes ind i en kold ovn -5½ time ved 120 g C - på over og undervarme.
  4. Kom bradepande under med lidt vand.
  5. Parter anden.
  6. Saltes og pensles med andefedt - kan evt. fryses
  7. Næste dag eller senere 15 min. i 200 g C varm ovn

Brune kartofler:

Ingredienser

Noter

Opskrift fra


Juleaften med tilbehør til menü--Fam. frederiksen


Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom svesker - æbler i den rengjorte and.
  2. Hals og vinger + svesker og æble kommes i en gryde, dækkes med vand og koger mindst 1 time til fond.
  3. Den rengjorte and kommes ind i en kold ovn -5½ time ved 120 g C - på over og undervarme.
  4. Kom bradepande under med lidt vand.
  5. Parter anden.
  6. Saltes og pensles med andefedt - kan evt. fryses
  7. Næste dag eller senere 15 min. i 200 g C varm ovn

And Lars's. Dansk Landand 3,6 kg.


And Langtidsstegt. Dansk Landand 3,6 kg Denne opskrift blev anvendt Julen 2007. Anden blev perfekt. Dejlig saftig i kødet og med sprød skind. God kraftig og ikke for fed sovs.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Fyld anden med æbler og svesker.
  2. Brystet nedad i ovnen ved 200 g i ca. 40 min. Ovnen på over- & undervarme.
  3. Tages ud og vendes, drysses med salt.
  4. Lav en suppe laves af vinger osv + 1 l vand + svesker + æble.
  5. Kog under låg ca. 1 time- (ingen suppevisk).
  6. Tilsæt denne suppe i bradepanden ved anden og fortsæt stegning ved 160 g i ca.2 timer. Hvis anden vejer 3,6 kg.
  7. Der tilsættes mere suppe under stegning, så bradepanden ikke steger tør.
  8. Sluk ovnen og lad anden blive i ovnen til den er kold.
  9. Parter anden og kom stykkerne tilbage i bradepanden.
  10. Pensl med andefedt og drys med salt.
  11. Før serveringen sættes anden til efterbruning under grill eller i ovnen ved højeste varme til skindet er sprødt.

Noter


Juleand -- Langtidsstegt -- Saftig and


3400 g alm landand

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. I 220 g C varm varmluftovn i 20 min.
  2. Derefter 3 timer ved 110 g C
  3. Hvile 45 min
  4. 5 min Grill

  5. Brunde kartofler:
  6. smelt sukker
  7. kom smør i
  8. kom lidt fløde i
  9. en sjat vand og salt
  10. Lad kartoflerne stå og koge
  11. Umut d 21-11-2019

Noter

Opskrift fra


Juleand -- Jul 2014 -- Dejlig Saftig and


And Langtidsstegt. Dansk Landand 3,6 kg

Ingredienser

Fremgangsmåde

I ovn ved 160 grader i præcis 2 timer. 1 time med ryggen op og derefter 1 time med brystet op.
  1. Skæres fra ben og skrog. Andestykkerne lægges i bradepande og pensles med andefedt.
  2. I køleskab til næste dag.
  3. Pensl igen med andefedt og drys godt med salt
  4. I ovn 1/4 time i en 200-250 grader varm ovn
  5. Der koges fond af kråse, hjerte hals, yderste vinge- æble og sveske. Vandet fra stegning af anden bruges til sovs sammen med fonden. En metode mere: http://www.aros-innovation.dk/Mad/nymad/middageops/And Langtidsstegt-middaga.php

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 66
Fil sidst redigeret:09.04.2025 08:37
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 08:36
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 08:02