
Ingredienser
- 1 stk.. Berberiand
- 8 spsk. lys sirup
- 4 spsk. sherry-vineddike
- 4 spsk. cognac
- 3/4 l. piskefløde
- 20 stk. valnødder
- ½ tsk. kinesisk soja
- evt. ½ dåse gåseleverpostej
- 1 suppevisk til fond
- Hasselback-kartofler
- Kinakål
- Rødsalat
- Gul peber el gule tomater
- Valnødder
- Agurk
- Pærer
- Sukkerærter
- Flutes
Tilbehør
I salaten kommes små stykker pærer Dressing Olie, citron, hvidløg og salt + peber
Fremgangsmåde
- Anden udbenes i bryst og lår.
- Skær skroget i stykker og kog det med suppevisken til ca. 2 dl. fond.
- Rist valnødderne på panden med sirup.
- Tilsæt sherry-vineddike, cognac og kinesisk soja.
- Når massen er tyk og æltet - kommes fonden i og koger til en meget tyk sauce.
- Tilsæt piskefløde og kog til saucekonsistensen er passende.
- Kom evt. heri gåseleverpostej.
- Smages til med cognac, salt og peber.
- Kødet saltes meget lidt (+peber).
- Pensles med lys sirup og sættes i ovnen på midterste rille i 20 min. + 5 min. grill til sidst.
- Tag anden ud og lad den trække 10 min. med foliedække + viskestykker.
- Skæres i tynde skiver og portionsanrettes med sukkerærter og lidt sauce.
Sauce
Opvarm ovnen til 200 gC.
Noter
Fra Jan Ulrik
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:09.04.2025 09:03
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 09:02
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 09:02
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 08:58