And Nytår's

Kategori: Middag
And Nytår's

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Anden udbenes i bryst og lår.
  2. Skær skroget i stykker og kog det med suppevisken til ca. 2 dl. fond.

  3. Sauce
  4. Rist valnødderne på panden med sirup.
  5. Tilsæt sherry-vineddike, cognac og kinesisk soja.
  6. Når massen er tyk og æltet - kommes fonden i og koger til en meget tyk sauce.
  7. Tilsæt piskefløde og kog til saucekonsistensen er passende.
  8. Kom evt. heri gåseleverpostej.
  9. Smages til med cognac, salt og peber.

  10. Opvarm ovnen til 200 gC.
  11. Kødet saltes meget lidt (+peber).
  12. Pensles med lys sirup og sættes i ovnen på midterste rille i 20 min. + 5 min. grill til sidst.
  13. Tag anden ud og lad den trække 10 min. med foliedække + viskestykker.
  14. Skæres i tynde skiver og portionsanrettes med sukkerærter og lidt sauce.

Noter

Fra Jan Ulrik

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:09.04.2025 09:03
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 09:02
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 08:58