
Ingredienser
- 3 modne avocado
- ½ kg frisk stenbiderrogn
- ca 1 tsk. salt
- evt 1 rødløg-det udelader jeg
- ½ l creme fraiche 38%
- dild
Fremgangsmåde
- Kom stenbiderrognen i en skål med rigelig koldt vand.
- Med elpiskeren piskes rognen og hinderne fjernes.
- Vandet sies fra rognen og den tilsættes 1%-1½% salt af den drænede vægt. Rognen kan nu fryses.
- Den saltede rogn kan evt. blandes med hakket rødløg.
- En skefuld rogn lægges på en ½ avocado og en spiseskefuld cremefraiche kommes oven på.
- Pynt med dild og server med et godt stykke brød.
Noter
Antal visninger: 33
Fil sidst redigeret:09.04.2025 12:19
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 12:18
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 12:18
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 12:19