Avocado med stenbiderrogn

Kategori: Forret
Avocado med stenbiderrogn ca 6 pers.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom stenbiderrognen i en skål med rigelig koldt vand.
  2. Med elpiskeren piskes rognen og hinderne fjernes.
  3. Vandet sies fra rognen og den tilsættes 1%-1½% salt af den drænede vægt. Rognen kan nu fryses.
  4. Den saltede rogn kan evt. blandes med hakket rødløg.
  5. En skefuld rogn lægges på en ½ avocado og en spiseskefuld cremefraiche kommes oven på.
  6. Pynt med dild og server med et godt stykke brød.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 33
Fil sidst redigeret:09.04.2025 12:19
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 12:18
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 12:19