Bettys nøddesnitter

Kategori: Kage
Bettys nøddesnitter Ca 24 stk

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hak det kolde smør i melet. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det sammen til en ensartet dej.

  2. Form dejen til en firkantet klods og lad den blive helt kold i i køleskabet (min. 1 time).

  3. Drys mel på bordet, og rul dejen ud i et rektangel, ca. 32x38 cm. Læg dejen på en bageplade med bagepapir eller i en bradepande.

  4. Smelt honning, smør, sukker og mandelflager sammen i en lille gryde. Lad det køle af i 5 min. og fordel fyldet på mørdejsbunden.

  5. Bagetid: :

  6. Ca. 20 min. i en 200ºC forvarmet ovn (varmluft 180ºC).

  7. Efter bagning: Lad kagen køle helt af. Skær den i 12 kvadrater og del dem derefter i trekanter. Dyp den ene side i smeltet chokolade.

Noter

fra

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 59
Fil sidst redigeret:11.04.2025 21:40
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 21:39
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 21:40