
Ingredienser
- 300 g Amo Hvedemel
- 150 g koldt smør
- 75 g finthakkede hasselnøddekerner
- 1 stort æg
- 100 g sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 5 spsk. honning
- 100 g smør
- 125 g sukker
- 200 g mandelflager
- Smeltet chokolade
Fyld:
Fyld:
Fremgangsmåde
- Hak det kolde smør i melet. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det sammen til en ensartet dej.
- Form dejen til en firkantet klods og lad den blive helt kold i i køleskabet (min. 1 time).
- Drys mel på bordet, og rul dejen ud i et rektangel, ca. 32x38 cm. Læg dejen på en bageplade med bagepapir eller i en bradepande.
- Smelt honning, smør, sukker og mandelflager sammen i en lille gryde. Lad det køle af i 5 min. og fordel fyldet på mørdejsbunden.
- Ca. 20 min. i en 200ºC forvarmet ovn (varmluft 180ºC).
- Efter bagning: Lad kagen køle helt af. Skær den i 12 kvadrater og del dem derefter i trekanter. Dyp den ene side i smeltet chokolade.
Bagetid: :
Noter
Antal visninger: 59
Fil sidst redigeret:11.04.2025 21:40
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 21:39
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 21:39
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 21:40