Boller Durum Italiensk morgenstykke 2025

Kategori: Brød
Boller Durum Italiensk 12 stk

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Lunkent vand vejes af og kommes i skålen til røremaskine. Smuldr gæren i, og rør det ud med en ske.
  2. Sæt skålen fast på røremaskinen, og monter dejkrogen på maskinen.
  3. Durummel, manitoba mel, bageenzymer og salt vejes af i en skål. Bageenzymer kan som sagt udelades, og får stadig gode og luftige durumboller.
  4. Tilsæt gradvist melblandingen i dejen, og ælt til sidst i mindst 10 minutter ved middel hastighed.
  5. Tag dejen ud på bordet, hvor den strækkes aflang og foldes sammen.
  6. Lægges tilbage i skålen, luk til med husholdningsfilm og lad dejen hæve i 15 minutter.
  7. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  8. Tag dejen op, og den skal ikke æltes nu.
  9. Del i 12 lige store durumboller, som sættes på bagepladen.
  10. Drys bollerne med lidt durum mel,
  11. Lad durumbollerne efterhæve i 40 minutter.
  12. Forvarm ovnen til 250 grader over- og undervarme.
  13. Bag dine durumboller i cirka 12 minutter - eller indtil de er færdige.

Noter

fra

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 73
Fil sidst redigeret:09.04.2025 18:54
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 18:54
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 18:54