Boller Lynboller

Kategori: Brød
Boller Lynboller Færdigbagt på 1 time.

Ingredienser

20 stk.

Fremgangsmåde

  1. Mælken lunes til den er håndvarm 30 ?C. Gæren opløses heri og de øvrige ingredienser tilsættes.
  2. Dejen æltes til den er ensartet.
  3. Formes til en kugle, der hviler 2-3 min. - tildækket.
  4. Formes til boller, der sættes på en smurt bageplade.
  5. Efterhæver et lunt sted til dobbelt størrelse 20 - 30 min. - tildækket.
  6. Pensles med æggestrygelse.
  7. Bages i en 225?C. varm ovn ca. 10 min. på midterste rille.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 32
Fil sidst redigeret:09.04.2025 22:26
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 22:25
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 22:26