
Ingredienser
20 stk.- ca. 600 g Gluten mel
- 75 g gær
- 3 ½ dl mælk
- 75 g margarine
- 75 g sukker
- 3/4 tsk. salt
- Æggestrygelse af 1 sammenpisket æg.
Fremgangsmåde
- Mælken lunes til den er håndvarm 30 ?C. Gæren opløses heri og de øvrige ingredienser tilsættes.
- Dejen æltes til den er ensartet.
- Formes til en kugle, der hviler 2-3 min. - tildækket.
- Formes til boller, der sættes på en smurt bageplade.
- Efterhæver et lunt sted til dobbelt størrelse 20 - 30 min. - tildækket.
- Pensles med æggestrygelse.
- Bages i en 225?C. varm ovn ca. 10 min. på midterste rille.
Noter
Antal visninger: 32
Fil sidst redigeret:09.04.2025 22:26
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 22:25
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 22:25
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 22:26