
Ingredienser
20 stk.- 5 dl lunken vand
- 50 g gær
- 1 tsk salt
- 2 spsk olie
- 50 g hakkede hasselnøddekerner
- 100 g rosiner
- 300 g (5 dl) grahamsmel
- ca. 400 g (6½dl) safirmel
Fremgangsmåde
- Vand og gær røres sammen.
- De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
- Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time.
- Dejen slås ned og formes til 20 boller som stilles på plade.
- Efterhæver 10 min.
- Bagetid 15-20 min. ved 200?C.
Noter
Antal visninger: 32
Fil sidst redigeret:10.04.2025 09:09
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 09:09
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 09:09
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 09:09