
Ingredienser
- 4 dl lunken vand
- 120 g surdej
- 250 g Durummel
- 250 g Manitobamel
- 1 spsk. Honning
- 1 spsk Salt
Fremgangsmåde
- Rør alle ingredienser sammen på maskine.
- Lad dejen stå på køkkenbordet et par timer ellee natten over, hvor dejen foldes nogle gange. (Sæt evt i køleskab til næste dag.)
- Vend dejen ud på bordet og vend den ind over sig selv.
- Del den i 2 på langs.
- Hak boller ud af dejen og sæt dem på plade.
- Lad dem hæve.
- Sættes i varm ovn. Bages ved 250 gC i 15-20 min.
Noter
Beregn
Surdej
Surdej2
Antal visninger: 58
Fil sidst redigeret:20.04.2025 08:28
Fil uploadet til serveren:19.04.2025 10:36
Fil uploadet til serveren:19.04.2025 10:36
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 09:40