Boller i Carry-sovs

Kategori: Middag
Boller i Carry-sovs 4-6 Pers.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Farsen formes til små kødboller og koges i kogende vand tilsat 1 tsk. salt pr liter, til de er faste og gennemkogte.
  2. Tag bollerne op og kom 1½ l kødsaft vand i et litermål til sovs.

  3. Sovs:
  4. Margarinen smeltes og carryen brændes af.
  5. Mel tilsættes og der laves en opbagning med kødvandet, som tilsættes lidt ad gangen.
  6. Mælk tilsættes og smages til med salt.


  7. Ris:
    Personer12345678910
    Ris i dl.12345678910
    Vand i dl.1,32,645,36,689,310,61213,3
    Salt i tsk.0,20,50,70,911,31,61,822,2

  8. Vask risen grundigt under rindende koldt vand.
  9. Bring vand og salt i kog i en gryde med låg.
  10. Kom risene i og skru ned for blusset så det hele kun lige simre-koger - kom låget på igen
  11. Kog i 12 min
  12. Tag gryden af blusset og lad den stå i 12 min
  13. Risene er færdige og løsnes med en ske.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:09.04.2025 23:05
Fil uploadet til serveren:09.04.2025 23:04
Opskrift første gang oprettet: 09.04.2025 22:57