
Ingredienser
-
1 stk.
- 3 dl. vand
- 15 g gær
- 1 tsk. salt
- 150g. pizzamel
- 1 spsk. Olie
- Ca. 200-300 g. pizzamel
Fremgangsmåde
- Rør vand, gær, salt og mel sammen. Dæk skålen med "film" og lad den stå ved stuetemperatur til næste dag.
- Rør olien i og ælt så meget mel i, som dejen kan tage. Den skal være smidig og kunne slippe hænderne, når man ælter den på bordet.
- Bank dejen flad med hænderne, og tril den fast sammen til et aflangt brød.
- Lad den hæve igen på pladen i en ½ time.
- Varm ovnen op til 250?C, og sæt en skål med vand i bunden ( det giver damp).
- Rids brødet dybt på langs med en meget skarp kniv.
- Bag det midt i ovnen i 20 -25 min., til det er gyldent og gennembagt.
- Brødet kan pensles med lidt æg inden bagningen, hvis det skal være blankt.
- Afkøles på rist.>
Noter
Samme dej kan bruges til flutes. Der bliver 3 stk.
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:10.04.2025 10:56
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 10:56
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 10:56
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 10:56