Brød Italiensk

Kategori: Brød
Brød Italiensk Start dagen før, gerne om aftenen:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Rør vand, gær, salt og mel sammen. Dæk skålen med "film" og lad den stå ved stuetemperatur til næste dag.

  2. Rør olien i og ælt så meget mel i, som dejen kan tage. Den skal være smidig og kunne slippe hænderne, når man ælter den på bordet.

  3. Bank dejen flad med hænderne, og tril den fast sammen til et aflangt brød.

  4. Lad den hæve igen på pladen i en ½ time.

  5. Varm ovnen op til 250?C, og sæt en skål med vand i bunden ( det giver damp).

  6. Rids brødet dybt på langs med en meget skarp kniv.

  7. Bag det midt i ovnen i 20 -25 min., til det er gyldent og gennembagt.

  8. Brødet kan pensles med lidt æg inden bagningen, hvis det skal være blankt.

  9. Afkøles på rist.>

Noter

Samme dej kan bruges til flutes. Der bliver 3 stk.

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:10.04.2025 10:56
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 10:56
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 10:56