Brød Verdens Bedste

Kategori: Brød
Brød Verdens Bedste ca. 15 timer før brødet ønskes serveret

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Ingredienserne blandes sammen i en skål ca. 15 timer før brødet ønskes serveret.

  2. Læg låg over og lad dejen stå på køkkenbordet i 12 timer.

  3. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og med nænsom hånd foldes brødet ind i sig selv nogle gange.

  4. Hæld det i et olieret skål drysset med mel og lad det igen hæve i 2 timer.

  5. Efter den 1. time tændes ovnen på 250g C på varmluft. Sæt en tom stegeso ind i ovnen samtidig.

  6. Efter de 2 timers hævning tages stegesoen ud og brøddejen hældes direkte over i den varme stegeso.

  7. Sæt stegesoen ind i ovnen med låg på 30 minutter.

  8. Fjern låget og skru ned til 230 gC og bag videre i 15 minutter.

  9. Brødet hældes ud på en bagerist og køler af i 20 min.

  10. Brødet er færdigt

Noter

fra

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 48
Fil sidst redigeret:10.04.2025 11:12
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 11:11
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 11:12